Kies jouw land.

Het Parket Portret van Olympisch medaillist Bashir

Marathonkampioen Bashir Abdi is één en al inspiratie. Zijn talent en doorzettingsvermogen brengen hem naar alle hoeken van de wereld, maar zijn hart ligt in Gent. Hier, omringd door zijn gezin op de vloer in zijn woonkamer, komt Bashir tot rust.

lmt-bashir-abdi-banner

Bij marathonkampioen Bashir heerst een ongedwongen sfeer. De leefruimte is licht en open, met brede, eiken planken die je blik naar de tuin leiden. Voor Bashir is het, zoals ze zeggen, nergens beter dan thuis. Hij heeft weinig comfort nodig; hier op de vloer zitten en naar zijn kinderen kijken terwijl ze spelen, is de beste luxe die hij zich kan wensen.

lmt-bashir-abdi-1
lmt-bashir-abdi-2
lmt-bashir-abdi-3

Bashir geniet van de tijd dat hij niet op buitenlandse stage moet. Het is een druk leven, met intensieve trainingsperiodes, buitenlandse stages, wedstrijden en verplichte rust. Met scherpe focus op de essentie en grenzen verleggen. Maar ook met tijd om te lachen en te genieten van zijn gezin. Want te midden van dat alles ligt hier zijn onwrikbare basis: op deze vloer, met een vliegerende dochter op zijn knieën, is hij helemaal thuis.

lmt-bashir-abdi-4

Het gezin koos voor New York Pure Plus. Deze collectie heeft slechts hier en daar een knoopje, maar iets meer kleur- en structuurvariaties. Dat zorgt voor een warm en zacht effect. Voor de bovenverdieping van hun huis kozen Bashir en zijn vrouw Nimo voor Mantaro Inca van Parquetvinyl. Benieuwd naar meer? Kijk hier mee binnen.

Rectangle 4365

Download onze inspiratiebrochure

Wil je kunnen bladeren tussen de verschillende collecties en foto's? Download onze inspiratiebrochure. Je vindt er behalve alle collecties en heel veel foto's ook alle technische details.

Ook interessant

Lamett-Project-Balegem-Carcassonne-Blanco1

Carcassonne als basis voor een stijlvol interieur

In deze moderne villa is parket de uitgesproken keuze voor vloerbekleding, waar strakke lijnen en een eigentijdse stijl samensmelten met de warme, rustgevende tonen van het natuurlijke hout.

Meer lezen
MariaVanBoergondiestraat9201Gent22

Tenda schittert als parket in een small living space.

Ontdek deze kleine, maar slim ontworpen leefruimtes. Doordrenkt met duurzame materialen, waar comfort en stijl elkaar omarmen.

Meer lezen
living

Architectenwoning X Bergamo

Het huis van Wendy en Sebastien is het ‘specialleke’ van de straat. De gezinswoonst werd bekleed met 32.000 dakpannen, heeft drie puntdaken en een gevel zonder deuren of ramen. Benieuwd of ze binnen ook zo’n gedurfde keuzes maakten?

Meer lezen