Kies jouw land.

Wood & Stone,
écht hout waar je écht op mag leven

banner-woodstone-2000x500

Echt hout, goed leven

Een vloer legt de basis van elke ruimte. Dat mag je gerust letterlijk nemen, want een goede vloer brengt rust naar binnen. De warme eenvoud van de natuur. Hoe hard het leven ook wiebelt. Dat is voor Wood & Stone niet anders.

Deze vloer combineert een ultrasterke, waterresistente SPC-kern met een prachtige eikenhouten toplaag. Zo krijg je wel de allures van hoogwaardig hout, maar kies je tegelijk voor een vloer die gemaakt is om echt op te leven. Dankzij de poriënvullende matte vernis kan deze vloer veel aan, dus kan jij met een gerust hart genieten. Koesteren. Ontspannen. Leven in de puurste zin van het woord.

woodandstone-510x510

Waarom kies je voor een Wood & Stone-vloer?

woodandstone-waterbestendig-510x510
24u waterbestendig

Om je vloer tegen vocht te beschermen, leggen we een laag matte vernis bovenop de toplaag. Dat is niet alleen ontzettend makkelijk om te onderhouden, maar zorgt er ook voor dat deze vloer perfect geschikt is voor elke ruimte, zelfs voor normaal gebruik in de badkamer of keuken.

woodandstone-akoestisch-510x510
Fluisterstille kwaliteiten

Je Wood & Stone-vloer dempt het doorgangsgeluid tussen verschillende verdiepingen met maar liefst 20 dB. Voluit leven kan met deze vloer dus ook in alle rust.

woodandstone-renovatie-510x510
Perfect voor renovatie

Wood & Stone-planken zijn slechts 7 mm dik en dus makkelijk werkbaar. Zo makkelijk zelfs, dat deze vloer bovenop de meeste bestaande vloeren geïnstalleerd kan worden. De sterkste SPC-kern is niet alleen waterbestendig, maar ook stabiel en goed bestand tegen warmte en direct zonlicht.

Meer weten over Wood & Stone?

sr.arrow right

Kan ik Wood & Stone zelf installeren?

sr.arrow right

Wat is Wood & Stone?

sr.arrow right

Kan ik Wood & Stone bovenop een bestaande vloer leggen?

Vloeren waar je warm van wordt

Hoe we jouw vloer beschermen

Structure of wood and stone

Kwalitatieve matte vernis

1

1 mm eikenhouten toplaag

2

5 mm SPC-drager

3

1 mm geïntegreerde ondervloer

4
1

Kwalitatieve matte vernis

Bovenop de eiken toplaag wordt een laag poriënvullende, waterbestendige matte vernis aangebracht die het hout beschermt tegen water.
2

1 mm eikenhouten toplaag

De eikenhouten toplaag is de blikvanger van je vloer. Om ervoor te zorgen dat je vloer kan pronken met de allermooiste houttekeningen en nerfstructuren, gebruiken we alleen nauwkeurig geselecteerd kernhout en geen spinthout.
3

5 mm SPC-drager

SPC staat voor Stone Plastic Composite. Dit betekent dat de kern bestaat uit een mix van 70% kalksteen en 30% PVC, wat hem oerdegelijk en waterbestendig maakt.
4

1 mm geïntegreerde ondervloer

Je hoeft niet zelf nog een ondervloer te voorzien, want je Wood & Stone-vloer bevat een geïntegreerde onderlaag. Deze laag maakt korte metten met kleine oneffenheden in je ondergrond, en dempt lawaai en schokken met maar liefst 20 dB.

Hout in de badkamer

Hout in de badkamer? Dat wordt meestal afgeraden, omdat veel vloeren niet bestand zijn tegen het gedruppel en gespetter dat bij een badkamer hoort. Dankzij z'n kern van kunststof en een laagje poriënvullende vernis kan Stelvio perfect tegen water, vochtigheid en temperatuurwisselingen.

24u-waterbestendig

Het duurzame plaatje

De natuur is onze muze. We gebruiken haar materialen, omarmen haar grillen en laten ons inspireren door haar gave voor rust en ontspanning. Het spreekt dan ook vanzelf dat we duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. De eiken die voor de Wood & Stone-vloeren worden gebruikt zijn oude bomen die hun taak - CO₂ in zuurstof omzetten - volbracht hebben. Omdat de fineerlaag van een Wood&Stone-vloer maar 1 mm dik is, kan er bovendien ontzettend veel fineer uit een boom gehaald worden.

woodandstone-duurzaamheid-515x588