Kies jouw land.

Parket,
tijdloos en duurzaam

header-parket-1200x400

Bijhorende accessoires

lamett-lijm-390x390

Parketlijm

Met de juiste lijm verzeker je een kwalitatieve installatie van je parket.

plinten-390x390

Plinten

Plinten zorgen voor een afgewerkt geheel. Je kan bij ons terecht voor zowel gepaste plinten bij elke collectie, als voor schildersplinten.

profielen-390x390

Profielen

Het juiste profiel maakt het plaatje helemaal compleet. Je kan ze trouwens perfect laten matchen met jouw vloer. Hoe handig is dat?!

Onderhoud is goud


Hoe mooi en kwaliteitsvol parket ook gemaakt is, hij heeft ook de juiste zorg nodig. In tegenstelling tot wat je zou denken, is het onderhoud van je houten vloer helemaal niet moeilijk. Met enkele eenvoudige regeltjes, behoud je de natuurlijke schoonheid ervan.

onderhoud-parket-1200x800

Deel jij onze liefde voor eik?

Geen wonder dat we bij Lamett eikenhout gebruiken voor al onze collecties. Deze mooie, bijzondere houtsoort vraagt er om . Eik zit van nature vol variatie, van de houttekening tot de nervenstructuur. Die structuur wordt beïnvloed door het klimaat, de seizoenen, de plaats waar de eik groeit en natuurlijk de tijd. Zo blijven sommige bomen wel tweehonderd jaar staan.

Albi Smoked Invisible

Albi Smoked Invisible

Soorten parket


Parket wordt onderverdeeld op basis van de samenstelling van de planken. Onze parketvloeren zijn beschikbaar in de volgende structuren: meerlaags- en massief parket.

soorten-parket-510x510

Natuurlijk, duurzaam parket


Lamett-parket is een natuurlijk product, afkomstig van hernieuwbare, duurzame bronnen. Je kan het meerdere keren opschuren, waardoor het een leven lang meegaat. Meer nog, doorheen de jaren wordt je vloer alleen maar mooier.

Bij schade kan de vloer vaak hersteld worden, zonder z'n oorspronkelijke schoonheid kwijt te raken. Bonus: parket is honderd procent recycleerbaar.

duurzaam-parket-800x1200

Heb je een vraag?

Onze experten staan klaar met gratis advies.

vraag-parket