Kies jouw land.

Trends en interieurtips

Interieurtrends staan niet stil. En hoewel onze vloeren getypeerd worden door een tijdloos design, houden we jullie graag op de hoogte van de laatste trends. Onze vloeren zijn ontworpen om zich aan elke trend aan te passen, zo geniet je er een leven lang van.

We houden er ook van om te zien waar onze vloeren terecht komen. Met onze parket portretten kijk je mee binnen in huizen waar écht geleefd wordt. Zo krijg je een perfect beeld van onze vloeren.

hero trends 2000x450
lmt-bashir-abdi-banner

Het Parket Portret van Olympisch medaillist Bashir

Marathonkampioen Bashir Abdi is één en al inspiratie. Zijn talent en doorzettingsvermogen brengen hem naar alle hoeken van de wereld, maar zijn hart ligt in Gent. Hier, omringd door zijn gezin op de vloer in zijn woonkamer, komt Bashir tot rust.

Meer lezen
deinze test

Riante villa X Country Smoked Natural

Het is heerlijk tot rust komen in deze riante villa midden in het groen, badend in het licht. Kijk even mee binnen!

Meer lezen
hero kleine ruimtes 2

Parket in kleine ruimtes

Zowel in een grote als in een kleine ruimte is parket altijd een sfeerbrenger.  Hout zorgt voor rust en evenwicht.  Toch zijn er een aantal tips waar je beter rekening mee houdt als de ruimte niet te groot is.

Meer lezen
clusone test2

Clusone Look Unfinished als rustpunt in een stadswoning

Om een strak interieur in evenwicht te brengen, doet een eiken vloer in een naturelle toon het altijd bijzonder goed.

Meer lezen
banner-50tinten-2000x650

50 tinten grijs

Trends, kleuren en vormen zijn steeds in beweging. Ontdek de laatste trendkleuren en materialen geïnspireerd op de maan. 

Meer lezen
wendy 2000x650

Architectenwoning X Bergamo

Meer lezen
nude test

Binnenkijken in een hippe bar

Dat eik zich met alle kleuren en stijlen laat combineren wordt nog maar eens bewezen in deze hippe bar.

Meer lezen
keuzes 2000x650

Via lifestylekeuzes bijdragen aan een betere wereld

We hebben graag wat tijd voor onszelf, maar willen ons tegelijk ook verbonden voelen met familie, vrienden, collega's, ... en bij uitbreiding de maatschappij. Via onze lifestylekeuzes kunnen we bijdragen aan een betere wereld.

Meer lezen
finiq test

Inspiratieshowroom waar je zo in wil leven

In deze inspiratieshowroom waan je je bij iemand thuis. Laat je inspireren door stijlvolle combinaties in kleuren en materialen.

Meer lezen
banner-plinten-2000x650

Plinten: de kers op de taart

Plinten, you love them or you hate them. In het eerste geval wil je ze zo onopvallend mogelijk hebben, maar misschien wil jij er wel een eye catcher van maken; Beide opties kunnen!

Meer lezen
viva magenta hero

Kleur in je interieur - Kleurtrends 2023

Een nieuw jaar, nieuwe kleuren. En ook al is een interieur niet zo onderhevig aan de laatste trends zoals de kleren in je kleerkast. Met een likje verf of leuke accessoires breng je een frisse wind in je interieur.

Meer lezen
riviera

Zuid-Franse rivièrastijl

Tijdens de pandemie ontstond er een golf van waardering voor lokale tradities en vormgeving. Die trend is nu stilaan mainstream.

Trend Pics i.s.m. Hilde Francq van Francq Colors.

Meer lezen
Rectangle 4365

Download onze inspiratiebrochure

Wil je kunnen bladeren tussen de verschillende collecties en foto's? Download onze inspiratiebrochure. Je vindt er behalve alle collecties en heel veel foto's ook alle technische details.