Kies jouw land.

Clusone Look Unfinished als rustpunt in een stadswoning

Om een strak interieur in evenwicht te brengen, doet een eiken vloer in een naturelle toon het altijd bijzonder goed.

clusone test2

De brede planken in deze stadswoning bieden een warm welkom aan iedereen die de door de deur stapt. Er werd gekozen voor de collectie Clusone, met als afwerking Look Unfinished. Voor de planken wordt enkel gebruik gemaakt van het kernhout van de stam. Deze vloer heeft quasi geen knopen en zelfs spint wordt bij het kiezen van de planken vermeden. De tijdloze stijl ademt rust en verfijning, waar natuurlijke schoonheid hand in hand gaat met de flair van de woning.

clusone-look-unfinished-5 (Custom)

De warme tinten van het parket weven een verhaal van comfort en gezelligheid, waardoor de ruimte een uitnodigende oase wordt in het bruisende stadsleven. Het hout, met zijn natuurlijke nerven en texturen, brengt een vleugje buiten naar binnen, waardoor de stadswoning een harmonieuze verbinding vindt met de natuur.

Het strakke ontwerp van de planken geeft de vloer een tijdloze stijl, terwijl de eenvoudige elegantie zorgt voor een naadloze integratie met het tijdloze interieur. Hier is geen overdaad nodig; de parketvloer spreekt voor zich, een stille getuige van verfijning en goede smaak.

clusone-look-unfinished-9 (Custom)
clusone-look-unfinished-13 (Large)

Terwijl de stadswoning zijn eigen verhaal vertelt, vertelt het parketvloer een verhaal van rust, stijl en tijdloze schoonheid, waar de drukte van de stad even lijkt te vervagen bij elke stap op deze prachtige, brede planken.

clusone-look-unfinished-2 (Custom)
Rectangle 4365

Download onze inspiratiebrochure

Wil je kunnen bladeren tussen de verschillende collecties en foto's? Download onze inspiratiebrochure. Je vindt er behalve alle collecties en heel veel foto's ook alle technische details.

Ook interessant

lmt-bashir-abdi-banner

Het Parket Portret van Olympisch medaillist Bashir

Marathonkampioen Bashir Abdi is één en al inspiratie. Zijn talent en doorzettingsvermogen brengen hem naar alle hoeken van de wereld, maar zijn hart ligt in Gent. Hier, omringd door zijn gezin op de vloer in zijn woonkamer, komt Bashir tot rust.

Meer lezen
Lamett-Project-Balegem-Carcassonne-Blanco1

Carcassonne als basis voor een stijlvol interieur

In deze moderne villa is parket de uitgesproken keuze voor vloerbekleding, waar strakke lijnen en een eigentijdse stijl samensmelten met de warme, rustgevende tonen van het natuurlijke hout.

Meer lezen
MariaVanBoergondiestraat9201Gent22

Tenda schittert als parket in een small living space.

Ontdek deze kleine, maar slim ontworpen leefruimtes. Doordrenkt met duurzame materialen, waar comfort en stijl elkaar omarmen.

Meer lezen